Още с появата си, Холивуд създава звезди и налага определени образи.

...
Още с появата си, Холивуд създава звезди и налага определени образи.
Коментари Харесай

Топ 10 на вечните холивудски секссимволи

Още с появяването си, Холивуд създава звезди и постанова избрани облици. Най-изявеният сред тях е този на сексимвола - артистът, който е постоянно харесван и се възприема най-добре от необятната аудитория.
 Кейт Мидълтън, Никол Кидман, Мария Шарапова - известните дами, които са по-високи от предстоящото
Секси и високи, даже и без токчета

Известните дами, които изненадват с височината си

Сексимволът не може да бъде еднопосочно дефиниран. Точно противоположното, той бива " етикиран " по всевъзможни признаци. От сантименталния облик, през мачото или чаровника - постигането на статута има общо както с външния тип и характерността на артиста, по този начин и с личността на героя, в който той се превъплъщава.

И ето един взор към най-изявените и наложили се в последните няколко десетилетия холивудски сексимволи, подбрани от Espresso.

Кари Грант - легендата

Ако би трябвало да се уточни един единствен холивудски артист и на него да му се припише " основната роля ", то това сигурно ще е класическата легенда на остарелия Холивуд. Кари Грант внася толкоз финес и съблазън в функциите си на огромния екран, че даже постоянно засенчва актьорски величия като Грейс Кели, Ингрид Бергман или Катрин Хепбърн.

Марлон Брандо - коравият юначага

Вероятно няма нищо по-секси от напиращия бицепс на Брандо, ясно обрисувал се под бяла тениска - както героят му се появява във кино лентата " Трамвай " Желание ". Този образ отвори необятно вратите на Холивуд за артиста и му обезпечи голям брой сходни функции на мачо във филми като " Кръстникът " и " Апокалипсис в този момент ".

Пол Нюман - романтикът

Пронизващите му сини очи го трансфораха в безспорен сърцеразбивач. Изявите му в " Котка върху парещ ламаринен покрив " и " Сладката птица на младостта " са впечатляващи, само че джентълменските му обноски отвън екрана и благотворителните му начинания го направиха още по-привлекателен. Линията за подправки, която той започва при започване на 80-те години, към момента подарява всички доходи за щедрост.

Харисън Форд - героят

Когато си в облика на Хан Соло или Индиана Джоунс, няма по какъв начин да не бъдеш същинско въплъщение на безумно смелия воин. И всеки, който се е опитвал да отнеме купата от Форд досега, постоянно се е провалял. Актьорът е просто толкоз и парещ, и утопичен във всяка една от функциите си.

Ричард Гиър - юпито

Американско жиголо, офицер и благородник - всеки воин, в който се превъплъщава артистът, е на красивия, харизматичен и грациозен мъж, който като че ли моли да бъде обичан. И всички през 80-те и 90-те бяха щастливи да се подчинят.

Брад Пит - мъжът с основно " М "

Определян нееднократно за най-сексапилен жив мъж на планетата, Брад Пит няма по какъв начин да не накара сърцата да се разтуптят незабавно единствено с появяването си на екрана. Той е и очарователно еластичен като артист, поради което без никакъв проблем влиза във всевъзможни облици - от съвършения брачен партньор в " Мистър и мисис и Смит " до демодиран каубой в " Убийството на Джеси Джеймс от страхливеца Робърт Форд ".

Матю Макконъхи - чаровникът

Само акцентът на артиста е задоволителен, с цел да притегли цялото внимание върху себе си. Дори и да е в ролята на цялостен изверг, отново ще го гледаме с готовност и ще си падаме по него, с помощта на южняшкия сексапил.

Леонардо ди Каприо - сензитивната " остаряла " душа

Въпреки очебийно момчешкото си лъчение, Леонардо постоянно е изглеждал по-мъдър и зрял за годините си. Дори в самото начало на кариерата си, когато се изявява в сериала Growing Pains или с ролята си в " Защо тъгува Гилбърт Грейп ". И въпреки всичко, " Титаник " и акомодацията от 90-те на " Ромео и Жулиета " го трансфораха в фантазия за всяка жена.

Райън Гослинг - мислителят

Статутът на Гослинг на секс знак скочи внезапно откакто изигра замисления, леко тъмен Ноа от кино лентата " Тетрадката ", в който си партнира с Рейчъл Макадамс. И беше вкоренен с функции в други сантиментални филми като " Оглупели от обич " и " Ла ла ленд ".

Крис Хемсуърт - супергероят

Този необикновено парещ австралиец по някакъв метод съумя да трансформира ролята на създание от различен свят - Тор, в нещо толкоз същинско и човешко. А непрекъснато демонстрираната честност и обвързаност към половинката му Елза Патаки още повече усили възхитата и желанията измежду почитателите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР